/Bol.com/ Thinking Fast & Slow/ Daniel Kahneman

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Heb je ooit het gevoel gehad dat je beslissingen neemt die je later betreurt? Misschien merk je dat je vaak impulsieve keuzes maakt die niet altijd in je voordeel uitpakken. Dat is waar "Thinking, Fast and Slow" van Daniel Kahneman een onmisbare oplossing biedt.

Dit boek biedt een fascinerend inzicht in hoe onze geest werkt en waarom we soms op de automatische piloot lijken te handelen, terwijl andere keren onze besluitvorming traag en overwogen lijkt te zijn. Kahneman introduceert het concept van twee denksystemen: Systeem 1, dat snel en intuïtief is, en Systeem 2, dat langzamer en rationeler is.

Het probleem dat "Thinking, Fast and Slow" oplost, is het gebrek aan begrip van onze eigen denkprocessen en de valkuilen die daarmee gepaard gaan. Door de inzichten en principes in dit boek te omarmen, kun je leren om bewuster en effectiever beslissingen te nemen, waardoor je beter in staat bent om de uitkomsten van je acties te voorspellen en te beïnvloeden.

Of je nu worstelt met impulsieve keuzes, cognitieve biases of gewoon op zoek bent naar een dieper begrip van de menselijke geest, dit boek biedt een boeiende reis door de wereld van het denken en beslissen. Bestel vandaag nog je exemplaar op Bol.com en ontdek hoe "Thinking, Fast and Slow" je kan helpen om slimmere en doordachtere keuzes te maken in alle aspecten van je leven.

/Bol.com/ Thinking Fast & Slow

Daniel Kahneman

Paperback

€11,99

Samenvatting

Onderzoekt de manier waarop onze geest werkt en hoe we beslissingen nemen. Waarom is er meer kans dat we iets geloven als het in vetgedrukte letters staat? Waarom zijn rechters eerder geneigd om voor de lunch voorwaardelijke vrijlating te weigeren? Waarom gaan we ervan uit dat een knap persoon competenter zal zijn? Dit boek stelt je in staat om betere beslissingen te nemen op het werk, thuis en in alles wat je doet.

Aanbevolen producten

/Bol.com/ Thinking Fast & Slow

Daniel Kahneman

E-book

€10,17