/Bol.com/ Spot treatment Cos de Baha Niacinamide 5% + Arbutine 5% Serum met hyaluronzuur 30 ml

Ontdek de Kracht van Cos de BAHA Niacinamide 5% + Arbutin 5% Serum

Heb je last van acne, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of een doffe teint? Ben je op zoek naar een oplossing die je huid kan verhelderen en egaliseren, terwijl het acne bestrijdt en pigmentatieproblemen aanpakt?

Cos de BAHA Niacinamide 5% + Arbutin 5% Serum with Hyaluronic Acid

Dit krachtige serum biedt een alles-in-één oplossing voor verschillende huidproblemen:

- Acne Bestrijding: De combinatie van niacinamide en hyaluronzuur helpt bij het verminderen van ontstekingen en het reguleren van de talgproductie, waardoor acne-uitbraken worden geminimaliseerd en de huid helder blijft.

- Pigmentatie Behandeling: Arbutin en niacinamide werken samen om pigmentvlekken en ouderdomsvlekken te verminderen, terwijl ze de huidteint egaliseren en verhelderen voor een jeugdige uitstraling.

- Huidverheldering: Dit serum bevat krachtige ingrediënten die de huidteint verbeteren en de huid laten stralen door donkere vlekken en verkleuringen te verminderen.

- Diepe Hydratatie: Hyaluronzuur zorgt voor intense hydratatie, waardoor de huid gehydrateerd en soepel blijft, zonder een vettig gevoel achter te laten.

Met Cos de BAHA Niacinamide 5% + Arbutin 5% Serum met Hyaluronzuur krijgt je huid de verzorging die het verdient. Ervaar een stralende, egale teint en zeg vaarwel tegen acne, pigmentatie en doffe huidtinten.

Bestel nu en ontdek de transformatie naar een gezonde, stralende huid!

/Bol.com/ Spot treatment

Cos de Baha

Acne, Pigment Controlling Spot Treatment 30 ml

€19,00 € 23,65

Productbeschrijving

Cos de BAHA Popular K-Beauty Product 2021

- Anti Age, Perfect for Dry Skin: Dit serum is ideaal voor droge huidtypen en biedt anti-verouderingsvoordelen.

- Vrij van Parabenen, Sulfaten, Alcohol, Siliconen: Clean Beauty met minimale ingrediënten, vrij van schadelijke chemicaliën.

Niacinamide 5% + Arbutin 5% + Hyaluronzuur Serum

- Vervanging voor Hydrochinon: Het AN Serum van Cos De BAHA is de oplossing voor donkere huid en de bijwerkingen van hydrochinon.

- Veiligheid van Arbutin: Arbutin heeft een huidoplichtend effect zonder bijwerkingen, waardoor het veilig en effectief is voor mensen met een gevoelige en ongelijkmatige teint.

- Gevoelige Huid: Voor eerste gebruik, test het serum op een klein deel van de huid om gevoeligheid te meten.

Over 'Arbutin'

- Medisch Onderzoek: Arbutin is effectief gebleken in de behandeling van pigmentatie, ouderdomsvlekken en kan de negatieve effecten van UV-straling remmen.

- Combinatie met andere Ingrediënten: Arbutin kan worden gecombineerd met andere huidverzorgingsingrediënten voor maximale effectiviteit, zoals met vitamine C voor een egale teint en verbeterde uitstraling.

Gebruiksaanwijzing

- Algemeen Gebruik: Breng 1-2 druppels serum aan op gereinigd en getoniseerd gezicht, 's ochtends en 's avonds.

- Gevoelige Huid: Meng met andere Pure Serums of gebruik eerst de 5% niacinamide toner.

Houdbaarheid

- De vervaldatum is aangegeven op een sticker of onderaan het product.

- EXP. jaar. maand. dag.

Ingrediënten van AN Serum

- Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propanediol, Arbutin, Niacinamide, Glycerine, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Ext, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Ext, Eucalyptus Globulus Leaf Ext, Thymus Vulgaris (Thyme) Ext, Aspalathus Linearis Ext.

- Mark: Organische Ingrediënten. Organisch 74%

Gegarandeerd Stralende Huid!

Met Cos de BAHA Niacinamide 5% + Arbutin 5% Serum met Hyaluronzuur krijg je de perfecte combinatie van veiligheid, effectiviteit en natuurlijke ingrediënten voor een stralende, gezonde huid.

Aanbevolen producten