/Bol.com/ The Desire Map/ Danielle LaPorte

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20243 min lezen

Voel je je vaak verdwaald in het leven, worstelend om richting te vinden en echte voldoening te ervaren? Misschien ben je moe van het stellen van doelen die je uiteindelijk niet gelukkig maken, of voel je je gevangen in een eindeloze cyclus van streven zonder echte vervulling te vinden. Dat is waar "The Desire Map" van Danielle LaPorte een krachtige oplossing biedt.

Dit boek verandert de manier waarop je naar doelen kijkt volledig. In plaats van je te richten op externe prestaties, moedigt LaPorte je aan om diep in jezelf te kijken en te ontdekken wat je echt wilt voelen in het leven. Door je te concentreren op je innerlijke verlangens en emoties, kun je doelen stellen die echt resoneren met wie je bent.

Het probleem dat "The Desire Map" oplost, is het gebrek aan vervulling en richting die veel mensen ervaren. Door de benadering van LaPorte toe te passen, kun je een diepere, meer authentieke verbinding met jezelf creëren en doelen stellen die daadwerkelijk vreugde en betekenis in je leven brengen.

Of je nu worstelt met het vinden van richting, het definiëren van succes, of gewoon op zoek bent naar meer vreugde en vervulling in je leven, dit boek biedt een transformerende reis naar het begrijpen van je diepste verlangens en het creëren van een leven dat echt voldoening schenkt. Bestel vandaag nog je exemplaar op Bol.com en ontdek hoe je je doelen kunt afstemmen op je diepste verlangens en echt geluk kunt vinden.

/Bol.com/ The Desire Map

Danielle LaPorte

Paperback

€16,59

Samenvatting

Je bucketlijst. Kwartaaldoelstellingen. Strategische plannen. Grote dromen. Doelen. Veel doelen en plannen om die doelen te bereiken - ongeacht wat. Behalve ... Je jaagt niet echt het doel zelf na, je jaagt eigenlijk het gevoel na dat je hoopt te krijgen door dat doel te bereiken. Dit betekent dat we de procedures van prestatie ondersteboven hebben. We gaan achter de dingen aan die we willen hebben, krijgen of bereiken, en we hopen dat we vervuld zullen zijn wanneer we daar zijn. Het is omgekeerd. En het brandt ons uit. Dus wat als je eerst duidelijk zou worden over hoe je eigenlijk wilt voelen in je leven, en dan wat doelen met ziel zou creëren? Met The Desire Map brengt Danielle LaPorte een holistisch levensplanningsinstrument dat de manier waarop je achter je doelen aan gaat, zal revolutioneren. Ongelooflijk gepassioneerd en met veel warme humor, keert LaPorte het concept van ambitie binnenstebuiten en biedt een geïnspireerd, verfrissend praktisch werkboek voor het gebruiken van het Desire Map-proces: Identificeer je kerngewenste gevoelens in elke levensdomein: levensonderhoud & levensstijl, lichaam & welzijn, creativiteit & leren, relaties & maatschappij, en essentie & spiritualiteit Creëer praktische doelen met ziel om je kerngewenste gevoelens op te roepen Waarom het verlagen van je verwachtingen je eigenlijk bevrijdt om je doelen te bereiken * Zelfbeoordelingsquizzen, werkbladen en complete Desire Mapping-tools om het leven te creëren waar je echt naar verlangt. Doelstellingen stellen heeft zojuist een make-over gekregen. Er zijn meer dan 10.000 Desire Mappers die door dit systeem hebben gewerkt. Elke dag krijg ik verhalen over innerlijke helderheid, het opgeven van banen, het dumpen van de sukkel, het vernieuwen van geloften, paaldanslessen, het schrijven van memoires, het verder gaan, zegt Danielle. Dit gaat over bevrijding. En plezier. En zelfbepaling. Dit gaat over veel minder bewijzen en veel meer leven. Als je genoeg hebt van jezelf proberen te bedriegen tot geluk door middel van affirmaties of het opsommen van je hoop in een verre toekomst, dan ben je klaar voor The Desire Map - een droomsysteem dat jouw diepgewortelde verlangen om je goed te voelen benut.

- Voel je je vast in een eindeloze zoektocht naar geluk en voldoening?

- Heb je het gevoel dat je doelen stelt die je uiteindelijk niet gelukkig maken?

- Worstel je met het vinden van richting en vervulling in je leven?

Met "The Desire Map" krijg je een holistisch levensplanningsinstrument dat je helpt bij het identificeren van je kerngewenste gevoelens in alle domeinen van het leven. Het biedt praktische tools en inzichten om doelen met ziel te creëren, waardoor je een leven kunt leiden dat echt voldoening schenkt en in lijn is met wie je werkelijk bent. Bestel vandaag nog je exemplaar op Bol.com en ontdek hoe je kunt leven vanuit een diep gevoel van vervulling en vreugde.

Aanbevolen producten

/Bol.com/ The Desire Map

Danielle LaPorte

E-book

€10,99