/Bol.com/ Brain Lock/ Jeffrey M. Schwartz

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Ervaar je vaak dwanggedachten die je leven beheersen en je dagelijkse activiteiten verstoren? Ontdek dan "Brain Lock" van Jeffrey M. Schwartz, een revolutionair boek dat een effectieve oplossing biedt voor dwanggedachten en obsessief-compulsieve stoornis (OCD).

Dit boek biedt een diepgaand inzicht in de werking van dwanggedachten en introduceert een baanbrekende methode, gebaseerd op mindfulness en neurowetenschap, om deze cyclus van obsessies en compulsies te doorbreken. Jeffrey M. Schwartz leert je hoe je je brein opnieuw kunt programmeren en de controle kunt herwinnen over je gedachten en gedrag.

Of je nu worstelt met dwanggedachten, repetitieve handelingen of OCD-symptomen, "Brain Lock" biedt concrete en effectieve strategieën om deze patronen te doorbreken en een leven van vrijheid en welzijn te bereiken. Laat dit boek je gids zijn op weg naar herstel en bevrijding van de greep van OCD.

Klaar om de controle over je gedachten terug te krijgen en een leven van rust en kalmte te leiden? Grijp dan nu "Brain Lock" en begin aan je reis naar herstel en welzijn.

/Bol.com/ Brain Lock

Jeffery M. Schwartz

Paperback

€13,99

Samenvatting

DE TWINTIGSTE VERJAARDAG EDITIE VAN DE DEFINITIEVE KLASSIEKER OVER HET OVERWINNEN VAN OCD, MET GEHEEL NIEUW MATERIAAL VAN DE AUTEUR

- Voer je onnodige rituelen uit in je dagelijkse routine?

- Word je lastiggevallen door opdringerige angsten die eigenlijk geen zin hebben?

- Kun je niet voorkomen dat je gedachten op hol slaan?

Als je ja hebt geantwoord op een van de bovenstaande vragen, ben je misschien een van de zes miljoen Amerikanen die lijden aan obsessieve-compulsieve stoornis (OCD), een psychische aandoening die chaos kan veroorzaken in het dagelijks leven van de patiënten en hun families.

In "Brain Lock" laat Dr. Jeffrey M. Schwartz, een psychiater aan de UCLA School of Medicine en een wereldwijd gerenommeerd expert op het gebied van OCD, je zien hoe je:

- Jezelf kunt bevrijden van obsessief-compulsief gedrag! Schwartz' Vier-Stappen methode heeft duizenden mensen geholpen om irrationele impulsen te overwinnen door middel van een proces van Herlabelen, Herattribueren, Herfocussen en Herbepalen om hun obsessief-compulsieve neigingen te verslaan.

- Je hersenchemie kunt veranderen! Schwartz' baanbrekende onderzoeken hebben aangetoond dat je door zijn Vier-Stappen programma je hersenen kunt "herbedraden" en je genetische aanleg kunt aanpassen.

- Een gelukkiger, gezonder leven kunt leiden! Bereik gemoedsrust terwijl je je vervelende OCD-symptomen verbant en weer controle krijgt over je eigen lot.

Aanbevolen producten