/Bol.com/ The Essentials whitening strips 28 Stuks

Heb je last van verkleuringen op je tanden en droom je van een stralend witte glimlach? Dan zijn The Essentials whitening strips de oplossing waar je naar op zoek bent! Deze tandenbleekstrips bieden een effectieve manier om je tanden witter te maken, zonder het gebruik van peroxide.

Met 28 stuks in één verpakking bieden deze whitening strips een complete kuur voor het bleken van je tanden. Ze zijn speciaal ontworpen om verkleuringen tegen te gaan en je tanden een wittere en helderdere uitstraling te geven.

Wat deze strips zo bijzonder maakt, is dat ze volledig vegan zijn. Dus als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke en diervriendelijke optie voor het bleken van je tanden, dan zijn deze strips perfect voor jou.

Bovendien hebben ze een verfrissende muntsmaak, waardoor je na elke behandeling een fris gevoel in je mond hebt. Dus zeg maar dag tegen verkleuringen en hallo tegen een stralend witte glimlach met The Essentials whitening strips!

/Bol.com/ Tandbleekstrips

The Essentials

Tandbleekstrips 28 Stuks

€ 13,95 € 24,98

Productbeschrijving: The Essentials Whitening Strips - Tanden Bleken - 28 Stuks

Wil je graag een stralend witte glimlach zonder een bezoek aan de tandarts? Onze The Essentials Whitening Strips zijn dé oplossing voor jou. Ze bevatten een speciaal samengestelde formule met hoogwaardige ingrediënten om je een glimlach te geven waar je trots op kunt zijn. Hieronder vind je alle redenen waarom onze whitening strips de beste keuze zijn:

Waarom onze whitening strips?

1. Peroxide-vrij: Onze strips zijn peroxide-vrij, waardoor ze zacht zijn voor het tandglazuur en geen gevoeligheid veroorzaken.

2. Tot wel 13 tinten verschil: Met regelmatig gebruik kunnen onze strips je tanden tot wel 13 tinten witter maken, voor een stralende glimlach.

3. Mooie verpakking en inhoud: Elke verpakking bevat 28 strips, genoeg voor een volledige behandeling, en is zowel handig als duurzaam.

4. Duidelijke handleiding: Onze strips worden geleverd met een gedetailleerde handleiding voor veilig en effectief gebruik, waardoor het proces eenvoudig te volgen is.

Voordelen:

- Zichtbare resultaten in korte tijd: Dankzij de geavanceerde formule en effectieve ingrediënten bieden onze strips snelle resultaten, zodat je al snel een verschil zult opmerken in de helderheid van je tanden.

- Gemak: Onze whitening strips bieden het gemak van thuisgebruik, waardoor je de behandeling kunt volgen op een tijdstip dat jou uitkomt, zonder een afspraak bij de tandarts te hoeven maken.

- Betaalbaarheid: In vergelijking met professionele tandheelkundige behandelingen zijn onze strips vaak een kosteneffectieve optie, waardoor wittere tanden bereikbaar zijn voor iedereen.

- Veiligheid: Onze strips zijn ontworpen met de veiligheid van je tanden in gedachten en zijn getest om geen schade aan te richten aan het tandglazuur, zodat je met vertrouwen kunt genieten van een wittere glimlach.

- Geen gevoeligheid: In tegenstelling tot sommige andere tandenbleekmethoden veroorzaken onze whitening strips vaak geen gevoeligheid van de tanden, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met gevoelige tanden.

- Verbetert zelfvertrouwen: Een wittere glimlach kan je zelfvertrouwen een boost geven, en met onze strips kun je trots zijn op je stralende lach.

Ingrediënten:

- Glycerin

- Propylene Glycol

- Aqua

- Phthalimidoperoxycaproic Acid

- Carbomer

- Cellulose Gum

- Charcoal Powder

- PVP

- Anthemis Nobilis Flower Oil

- Sea Salt

- Cocos Nucifera (Coconut) Oil

- Menthol

- Sodium Hydroxide

Let op: Het is altijd raadzaam om de instructies zorgvuldig te lezen en op te volgen. Kies voor onze whitening strips en geniet van de voordelen van veiligheid, gemak, comfort en zichtbare resultaten, voor een stralende glimlach waar je trots op kunt zijn.

Aanbevolen producten