/Bol.com/ Overcoming Trauma & PTSD/ Een werkboek waarin vaardigheden uit ACT, DGT en CGT worden uitgelegd/ Sheela Raja

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Ontdek "Overcoming Trauma & PTSD" op Bol.com, een werkboek dat een uitgebreide reeks vaardigheden uit Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Dialectical Behavior Therapy (DBT) en Cognitive Behavioral Therapy (CBT) combineert om je te helpen bij het overwinnen van trauma en posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Dit werkboek biedt een gestructureerde en praktische benadering voor het verwerken van trauma en het opbouwen van veerkracht. Of je nu worstelt met flashbacks, angst, vermijding of moeite hebt om verbinding te maken met anderen na een traumatische ervaring, dit boek biedt effectieve tools en strategieën om je te helpen herstellen en weer controle te krijgen over je leven.

Door de combinatie van verschillende therapeutische benaderingen krijg je een breed scala aan technieken tot je beschikking, waaronder mindfulness, emotionele regulatie, stressmanagement en het herstructureren van negatieve gedachten. Dit stelt je in staat om op een holistische manier aan je herstel te werken en een nieuw gevoel van welzijn en stabiliteit te bereiken.

Of je nu dit werkboek zelfstandig doorloopt of onder begeleiding van een professional, "Overcoming Trauma & PTSD" biedt waardevolle inzichten en concrete tools om je te helpen een leven van herstel en veerkracht te bereiken. Bestel vandaag nog op Bol.com en zet de eerste stap naar herstel van trauma en het terugwinnen van je leven.

/Bol.com/ Overcoming Trauma & PTSD

Sheela Raja

Paperback

€18,99

/Bol.com/ Overcoming Trauma & PTSD

Sheela Raja

E-book

€14,99

Samenvatting

Het Werkboek bevat werkbladen, checklists en oefeningen die zich richten op gemeenschappelijke elementen die ten grondslag liggen aan ACT, DBT en CBT. Met praktische tools en activiteiten biedt het Werkboek een holistische benadering om de essentiële vaardigheden van deze therapieën te begrijpen en toe te passen. Door middel van gerichte oefeningen kunnen lezers hun emotionele intelligentie vergroten, coping-mechanismen ontwikkelen en hun veerkracht versterken. Deze bron biedt niet alleen inzicht in de theoretische principes van ACT, DBT en CBT, maar stelt lezers ook in staat om deze principes direct in hun dagelijks leven toe te passen voor blijvende verandering en groei.

Aanbevolen producten