/Bol.com/ NIVEA Q10 POWER Oogcontourcrème 15 ml

Zeg vaarwel tegen vermoeide ogen en hallo tegen een stralende oogopslag met NIVEA Q10 POWER Oogcontourcrème!

Heb je last van donkere kringen en wallen rond je ogen? Dan is deze oogcrème jouw redder in nood. Dankzij de krachtige formule met huideigen Q10 en creatine, biedt deze crème een effectieve oplossing voor het verminderen van donkere kringen en wallen, waardoor je ogen er frisser en energieker uitzien.

De unieke combinatie van ingrediënten hydrateert en verstevigt de gevoelige huid rondom je ogen, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. Of je nu een drukke levensstijl hebt, lange dagen achter de computer doorbrengt of gewoon op zoek bent naar een verjongende boost voor je oogcontour, deze oogcrème is geschikt voor alle huidtypen en biedt de verzorging die je nodig hebt.

Zeg maar dag tegen vermoeide ogen en hallo tegen een jeugdige uitstraling met NIVEA Q10 POWER Oogcontourcrème.

Productbeschrijving:

Geef de kwetsbare huid rond je ogen een opfrisser met NIVEA Q10 POWER Oogcontourcrème. Deze oogcontourcrème is speciaal ontwikkeld voor iedereen met donkere kringen, wallen of (beginnende) kraaienpootjes.

Voordelen:

- Vermindert Kraaienpootjes en Fijne Lijntjes: De speciale formule zorgt ervoor dat rimpels zichtbaar verminderen, waardoor de huid rond de ogen egaliseert.

- Effectief tegen Wallen en Donkere Kringen: De crème helpt om wallen en donkere kringen te verminderen, waardoor je ogen er frisser uitzien.

- Geeft een Frisse Uitstraling: De revitaliserende werking zorgt ervoor dat de huid voelbaar steviger wordt en een frisse uitstraling krijgt.

Kenmerken:

- Verrijkt met Q10 en Creatine: Deze ingrediënten stimuleren de celvernieuwing en de aanmaak van collageen, wat helpt de huid te herstellen en te verstevigen.

- Geschikt voor Alle Huidtypen: De oogcontourcrème is effectief voor alle huidtypen en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Werkingsmechanisme:

NIVEA Q10 POWER Oogcontourcrème is een antirimpelcrème met Q10 die identiek is aan de huideigen Q10. Deze krachtige antioxidant beschermt de kwetsbare huid rond de ogen en stimuleert de celvernieuwing. Creatine in de formule stimuleert de aanmaak van collageen, wat de oogcontouren verstevigt en wallen, rimpels en fijne lijntjes vermindert.

Ervaar de verfrissende en verstevigende werking van NIVEA Q10 POWER Oogcontourcrème en zie hoe je huid rond de ogen er frisser en jonger uitziet.

Aanbevolen producten