/Bol.com/ Dialectical Behavior Therapy Skills Workbook/ Praktische DBT-oefeningen voor het leren van mindfulness, interpersoonlijke effectiviteit, emotieregulatie en noodtolerantie/ Matthew Mckay

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20241 min lezen

Ontdek "Dialectical Behavior Therapy Skills Workbook" op Bol.com, een waardevolle bron vol praktische DBT-oefeningen die je kunnen helpen bij het aanpakken van verschillende uitdagingen in het leven.

Dit werkboek is ontworpen om je te ondersteunen bij het leren van essentiële vaardigheden op het gebied van mindfulness, interpersoonlijke effectiviteit, emotieregulatie en noodtolerantie. Of je nu worstelt met angst, stemmingswisselingen, impulsief gedrag of moeite hebt met het omgaan met stressvolle situaties, dit boek biedt concrete oefeningen en technieken om positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Door de principes van Dialectical Behavior Therapy (DBT) te omarmen, kun je leren om meer in het moment te leven, effectiever te communiceren, je emoties beter te beheersen en veerkrachtiger te worden in het omgaan met moeilijkheden. Of je nu dit werkboek zelfstandig gebruikt of in combinatie met professionele begeleiding, het biedt een holistische benadering om je emotionele welzijn te verbeteren en een rijker, meer bevredigend leven te leiden.

Investeer vandaag nog in jezelf en ontdek de kracht van DBT met het "Dialectical Behavior Therapy Skills Workbook" op Bol.com.

/Bol.com/ Dialectical Behavior Therapy Skills Workbook

Matthew Mckay

Paperback

€18,60

Samenvatting

Het Werkboek Dialectische Gedragstherapie Skills brak nieuw terrein in zelfhulpbronnen toen het meer dan tien jaar geleden werd uitgebracht, en bood lezers ongekende toegang tot de kernvaardigheden van de dialectische gedragstherapie (DGT).

Aanbevolen producten