/Bol.com/ Mindfulness Acceptance Workbook Anxiety/Een gids om te ontsnappen aan angst, fobieën en zorgen met behulp van acceptatie- en commitment-therapie/ John P Forsyth

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Ontdek de "Mindfulness and Acceptance Workbook for Anxiety" op Bol.com - jouw gids om te ontsnappen aan angst, fobieën en zorgen met behulp van Acceptance and Commitment Therapy (ACT), geschreven door John P. Forsyth.

Ben je overweldigd door constante angst, fobieën of zorgen die je leven beheersen? Dit werkboek biedt een effectieve oplossing door middel van Acceptance and Commitment Therapy (ACT), een bewezen benadering die mindfulness en acceptatie combineert om een leven van rust en welzijn te bevorderen.

Met dit werkboek kun je:

1. Leer mindfulness integreren in je dagelijkse routine om meer in het moment te leven en stress te verminderen.

2. Ontwikkel effectieve coping-strategieën om met angst en fobieën om te gaan.

3. Leer hoe je negatieve gedachten kunt accepteren en loslaten, waardoor je mentale veerkracht wordt versterkt.

4. Versterk je emotionele intelligentie en vergroot je vermogen om met stressvolle situaties om te gaan.

Dit werkboek biedt een stapsgewijze gids om angst, fobieën en zorgen te overwinnen en een leven van innerlijke vrede en welzijn te bereiken. Begin vandaag nog aan je reis naar vrijheid van angst met de "Mindfulness and Acceptance Workbook for Anxiety" op Bol.com!

/Bol.com/ Mindfulness Acceptance workbook

John P Forsyth

Paperback

€16,89

/Bol.com/ Mindfulness Acceptance workbook

John P Forsyth

E-book

€13,99

Samenvatting:

Stop met het vermijden van angst en begin aanwezig te zijn in je leven! Nu in zijn tweede editie, biedt "The Mindfulness and Acceptance Workbook for Anxiety" nieuwe, stapsgewijze vaardigheden gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy (ACT) om je vandaag te helpen beginnen. Deze editie bevat nieuwe hoofdstukken over trauma, zelf als-context, en pijnlijke verledens.

Aanbevolen producten