/Bol.com/ Herome Handmasker voor de Nacht 40ml

Heb je vaak last van droge, ruwe handen, vooral 's nachts wanneer je huid zich probeert te herstellen van de dagelijkse belasting? Dat kan echt vervelend zijn, vooral als je wilt dat je handen er zacht en verzorgd uitzien. Maar maak je geen zorgen, want er is een oplossing: Herome Handmasker voor de Nacht.

Dit innovatieve handmasker is speciaal ontworpen om 's nachts intensieve verzorging te bieden aan je handen. Met zijn kalmerende, hydraterende en herstellende formule, helpt het Herome Overnight Hand Mask om de droogheid te verminderen en je handen te revitaliseren terwijl je slaapt.

Het masker creëert een beschermende laag op je huid, waardoor vocht wordt vastgehouden en je handen de hele nacht gehydrateerd blijven. Als je wakker wordt, zul je merken dat je handen zijdezacht en soepel aanvoelen, klaar om de dag weer aan te kunnen.

Dus, als je wilt dat je handen er gezond en verzorgd uitzien, zelfs na een lange dag, probeer dan het Herome Handmasker voor de Nacht. Laat het 's nachts zijn werk doen, zodat jij 's ochtends wakker wordt met stralende, gehydrateerde handen.

/Bol.com/ Handmasker

Herome

Herome Handmasker voor de Nacht 40ml

€ 12,94 € 15,89

Productbeschrijving:

Herome Handmasker voor de Nacht: Intensieve Verzorging Terwijl Je Slaapt

Laat je handen 's nachts genieten van intensieve verzorging met het Herome Handmasker voor de Nacht. Dit innovatieve product herstelt niet alleen de handhuid, maar stimuleert ook de bloedsomloop, waardoor je handen er gezonder en vitaler uitzien.

Met zijn celvernieuwende werking bevordert dit handmasker de natuurlijke vernieuwing van de huidcellen, waardoor je handen er jonger en frisser uitzien. De toevoeging van aloë vera en bisabolol zorgt voor een kalmerend effect, waardoor irritaties worden verminderd en kloofjes worden voorkomen. Dit maakt het handmasker ook geschikt voor diverse soorten eczeem.

Kenmerken:

- Herstelt de huidstructuur en stimuleert de bloedsomloop

- Geproduceerd op gelbasis voor optimale absorptie

- Kalmeert de huid en voorkomt kloofjes

- Geschikt voor diverse soorten eczeem

- Vlekt niet op bedtextiel

Gebruiksaanwijzing:

Breng een dun laagje van het Herome Overnight Hand Mask aan op de handen voor het slapengaan, eenmaal per week. Laat de gel volledig opdrogen, waarna het een doorschijnend filmpje op de huid vormt. Spoel 's ochtends af met ruim lauwwarm water voor zijdezachte, verzorgde handen.

Aanbevolen producten