/Bol.com/ Charisma Myth / Beheers de kunst van persoonlijk magnetisme / Olivia Fox Cabane

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Heb je ooit het gevoel gehad dat je potentieel niet volledig tot zijn recht komt in sociale situaties? Misschien vind je het moeilijk om indruk te maken tijdens gesprekken of heb je het gevoel dat mensen je niet echt opmerken. Dat is waar "The Charisma Myth: How Anyone Can Master the Art and Science of Personal Magnetism" van Olivia Fox Cabane een krachtige oplossing biedt.

Dit boek is geen gewoon zelfhulpboek; het is een meesterwerk dat de kunst van persoonlijke charme onthult en je in staat stelt om deze ongrijpbare eigenschap te cultiveren. Olivia Fox Cabane neemt je mee op een reis door de fascinerende wereld van charisma, waarbij ze de wetenschap erachter onthult en praktische technieken deelt om het te ontwikkelen.

Het probleem dat "The Charisma Myth" oplost, is het gebrek aan zelfvertrouwen en impact in sociale situaties. Door de principes en strategieën in dit boek toe te passen, kun je jezelf transformeren tot een magnetische persoonlijkheid die anderen inspireert en boeit.

Of je nu een introvert bent die graag meer opgemerkt wil worden, een professional die zijn leiderschapsvaardigheden wil verbeteren, of gewoon iemand die beter wil worden in sociale interacties, dit boek is voor jou. Haal het vandaag nog op Bol.com en ontdek hoe je de kunst van persoonlijk magnetisme meester kunt worden en een blijvende indruk kunt maken waar je ook gaat.

/Bol.com/ Charisma Myth

Olivia Fox Cabane

Paperback

€12,68

Samenvatting

Boeiend, helder en boordevol wijsheid, praktische aanbevelingen en buitengewoon gezond verstand, zegt Stephen Kosslyn, directeur van het Center for Study of Behavioral Sciences aan Stanford. Cabane heeft ons een grote dienst bewezen. Ze heeft solide wetenschap en boeiende verhalen verweven tot een leerzame behandeling van de rol van charisma in leiderschap - een onderwerp dat (tot nu toe) slecht begrepen werd, aldus Robert B. Cialdini, auteur van Influence. Als je geïnteresseerd bent in het vergroten van je vermogen om charismatisch te zijn in jouw unieke omgeving of werkomgeving, dan geeft dit boek je direct bruikbare vaardigheden om te gebruiken, aldus Psychology Today. Wat als charisma kan worden aangeleerd? Wat je hier zult vinden is praktische magie: unieke kennis, afkomstig uit verschillende wetenschappen, die onthult wat charisma echt is en hoe het werkt. Je krijgt zowel de inzichten als de technieken die je nodig hebt om deze kennis toe te passen. De wereld wordt jouw laboratorium en elke persoon die je ontmoet, een kans om te experimenteren. The Charisma Myth is een mix van leuke verhalen, degelijke wetenschap en praktische tools. Cabane hanteert een harde wetenschappelijke benadering van een voorheen mystiek onderwerp, waarbij ze behandelt wat charisma eigenlijk is, hoe het wordt geleerd, wat de bijwerkingen zijn en hoe je ermee om kunt gaan.

Aanbevolen producten

/Bol.com/ Charisma Myth

Olivia Fox Cabane

E-book

€9,49