/Bol.com/ Living with Bipolar Disorder/ Michael Otto, Noreen Reilly-Harrington

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Heb je moeite om grip te krijgen op je stemmingen en emoties? Ontdek dan "Living with Bipolar Disorder" van Michael Otto en Noreen Reilly-Harrington, een verhelderend boek dat een diepgaand inzicht biedt in bipolaire stoornis en praktische strategieën om ermee om te gaan.

Dit boek is een waardevolle gids voor iedereen die leeft met bipolaire stoornis, of het nu gaat om de persoon zelf of hun dierbaren. Het biedt essentiële informatie over de symptomen, behandelingsopties en zelfmanagementtechnieken om stabiliteit en welzijn te bevorderen.

Of je nu worstelt met stemmingswisselingen, manische episodes of depressie, "Living with Bipolar Disorder" biedt inzichtelijke adviezen en concrete tools om je te helpen een evenwichtiger en bevredigender leven te leiden. Laat dit boek je begeleiden op je reis naar herstel en veerkracht.

Klaar om grip te krijgen op je stemmingen en een leven van stabiliteit en welzijn te leiden? Pak dan nu "Living with Bipolar Disorder" en begin aan je reis naar een evenwichtig en bevredigend leven.

/Bol.com/ Living With Bipolair Disorder

Micheal Otto, Noreen Reilly - Harrington

Paperback

€17,99

Samenvatting

De afgelopen jaren is er een opmerkelijke toename geweest in het aantal psychosociale behandelingsstudies van bipolaire stoornis, en cognitief-gedragstherapeutische benaderingen hebben een prominente rol gespeeld in deze studies, met duidelijk bewijs dat de interesse in deze benadering toeneemt onder experts in bipolaire stoornis. Studies naar CBT-behandeling van bipolaire stoornis hebben dramatische effecten laten zien, met terugvalpercentages die aanzienlijk lager liggen (44% vs. 75%) dan bij vergelijkende behandelingen.

Dit boek is een zelfgerichte, terugvalpreventie voor individuen die leven met een bipolaire stoornis. Het maakt gebruik van het collaboratieve zorgmodel om individuen met een bipolaire stoornis de controle over hun welzijn te laten nemen. Het biedt zelfgerichte vragenlijsten en monitoringsformulieren om vaardigheden en praktijken die zijn geleerd in therapie te versterken, geeft informatie over de details van het leven met bipolaire stoornis, advies voor beste praktijken om terugval te voorkomen, en leert hoe problemen kunnen worden geanticipeerd.

Collaboratieve zorg is een manier voor patiënten en hun familieleden of vrienden om samen te werken met clinici om de beste resultaten van de behandeling te krijgen. Leven met een bipolaire stoornis vereist de hulp en ondersteuning van een netwerk van mensen die potentiële problemen kunnen herkennen, aanmoediging kunnen bieden, nieuwe copingvaardigheden kunnen oefenen en de stoornis begrijpen. Dit werkboek biedt informatie en instructies voor vrienden en familieleden, zodat ze zich uitgerust voelen om deel te nemen aan het therapeutische proces. De nadruk ligt op het definiëren van de stoornis en het identificeren van gebieden waar de patiënt het meest risico loopt op terugval.

Aanbevolen producten