/Bol.com/ Present Perfect/ Een mindfulness-aanpak om perfectionisme en de behoefte aan controle los te laten/ Pavel G. Somov

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Vind je jezelf vaak streven naar perfectie in elk aspect van je leven, om vervolgens constant gestrest, angstig en ontevreden te voelen? Perfectionisme en de behoefte aan controle kunnen uitputtend en overweldigend zijn, waardoor je het gevoel hebt dat je nooit goed genoeg bent, hoe hard je ook probeert.

Maar wat als er een manier was om los te breken uit deze cyclus van perfectionisme en je gemoedsrust terug te krijgen? Dat is waar "Present Perfect: Een Mindfulness Benadering om Los te Laten van Perfectionisme en de Behoefte aan Controle" door Pavel G. Somov van pas komt.

Dit transformerende boek biedt een op mindfulness gebaseerde benadering om perfectionisme en de voortdurende zoektocht naar controle te overwinnen. Door praktische oefeningen, inzichtelijke reflecties en krachtige mindfulness-technieken, begeleidt Somov je op een reis om onrealistische verwachtingen los te laten, imperfectie te omarmen en tevredenheid te vinden in het huidige moment.

Door de principes die in "Present Perfect" worden uiteengezet te verkennen, leer je de greep van perfectionisme los te laten en een groter gevoel van gemak, acceptatie en zelfcompassie in je leven te cultiveren. Zeg vaarwel tegen de constante druk om foutloos te zijn en hallo tegen een meer gebalanceerde, vervullende manier van leven.

Investeer vandaag nog in je welzijn door "Present Perfect" te ontdekken op Bol.com. Het is tijd om perfectionisme los te laten en de schoonheid van imperfectie te omarmen.

/Bol.com/ Present Perfect

Pavel G. Somov

Paperback

€15,99

/Bol.com/ Present Perfect

Pavel G. Somov

E-book

€21,99

Samenvatting

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat het stellen van hoge normen voor jezelf een goede zaak is, heb je waarschijnlijk al gemerkt dat perfectionisme een hoge prijs met zich mee kan brengen. En wanneer je stappen onderneemt om te proberen te veranderen, is het gemakkelijk om jezelf naar beneden te halen en in dezelfde valkuilen te vallen die ervoor zorgen dat je je gestrest en teleurgesteld voelt. Dit boek presenteert een revolutionaire benadering om perfectionisme te overwinnen - een manier om je behoefte aan precisie om te zetten in zelfacceptatie, mededogen en liefde voor elk perfect imperfect moment in ons leven. In "Present Perfect" gebruik je de boeddhistische psychologie van mindfulness om te leren het huidige moment te accepteren in al zijn gewone perfectie. Dit boek staat vol met meer dan 150 oefeningen en meditaties die je kunt doen om flexibeler te worden naar jezelf en anderen zonder je liefde voor een goed gedaan werk te verliezen. Met deze compassievolle benadering zul je al snel niet alleen het leven zoals het is kunnen accepteren, maar ook meer accepterend en vergevingsgezind worden ten opzichte van jezelf en anderen.

Aanbevolen producten