/bol.com/Gillette Proglide Scheermes

Bereik de Ultieme Scheerbeurt met Gillette Proglide

Last van huidirritaties en een ruwe scheerervaring?

Veel mannen kennen het probleem: scheerirritaties, ingegroeide haartjes, en een niet-gladde scheerbeurt kunnen het dagelijkse scheerproces onaangenaam maken. Gelukkig biedt Gillette Proglide de perfecte oplossing voor een comfortabele en nauwkeurige scheerbeurt.

Voordelen van Gillette Proglide

- Ultieme Gladheid: De Gillette Proglide scheermesjes zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een uitzonderlijk gladde scheerervaring. De mesjes glijden soepel over de huid, wat zorgt voor een nauwkeurige scheerbeurt zonder irritaties.

- Verbeterde Precisie: Dankzij de precisiemesjes kun je gemakkelijk moeilijk bereikbare gebieden aanpakken, zoals onder de neus en rond de bakkebaarden. Dit zorgt voor een perfecte afwerking en een verzorgde look.

- Vermindert Huidirritaties: De Gillette Proglide scheermesjes zijn ontworpen met anti-wrijvingscoating, die helpt om wrijving te verminderen en zo huidirritaties en roodheid te voorkomen.

- Comfort Guard: De scheermesjes hebben een FlexBall-technologie die zich aanpast aan de contouren van je gezicht, waardoor elk haartje gemakkelijk wordt geschoren. Dit resulteert in minder gemiste haartjes en een gelijkmatige scheerbeurt.

- Lange Houdbaarheid: Elk scheermesje gaat lang mee, waardoor je minder vaak hoeft te wisselen en altijd verzekerd bent van een scherpe, comfortabele scheerbeurt.

Gebruik en Onderhoud

- Voorbereiding: Maak je gezicht nat met warm water om de poriën te openen en de baardharen zachter te maken. Breng vervolgens een scheergel of -schuim aan voor extra comfort.

- Scheren: Gebruik de Gillette Proglide scheermesjes in lange, gelijkmatige bewegingen. Scheer met de haargroei mee om irritaties te minimaliseren.

- Nazorg: Spoel je gezicht af met koud water om de poriën te sluiten. Breng een aftershave balsem aan om de huid te kalmeren en te hydrateren.

Samenvatting

Gillette Proglide - 1 Scheermes Voor Mannen - 2 Scheermesjes biedt de oplossing voor een gladde, irritatievrije scheerbeurt. De geavanceerde technologieën zorgen voor een perfecte scheerervaring, verminderen huidirritaties en bieden precisie bij elke scheerbeurt. Ideaal voor mannen die elke dag een verzorgde en comfortabele scheerervaring willen.

Kies voor Gillette Proglide en ervaar zelf het verschil. Bestel nu en geniet van de ultieme scheerbeurt!

/Bol.com/ Scheermes

Gillette

Gillette Proglide Scheermes

€15,59 € 19,49

Productbeschrijving

Nieuwe, verbeterde ProGlide scheermesjes inclusief scheersysteem snijdt het haar zonder veel te trekken, waardoor stress op de huid wordt verminderd en een comfortabele scheerbeurt wordt ervaren. Het vernieuwde ProGlide scheermesje heeft een grotere Lubrastrip (verzorgingsstrip) om nog beter te glijden.

Voordelen

- 5 Ultrascherpe ProBlades: Voor een gladde en comfortabelere scheerbeurt (vergeleken met Fusion5).

- Bredere Lubrastrip: Voor meer comfort en FlexBall die je gezichtscontouren volgt (vergeleken met de vorige ProGlide).

- Langdurig Gebruik: Eén navulmesje biedt een maand scheren.

- Precisietrimmer: Aan de achterkant voor een netjes afgewerkte scheerbeurt.

- Ideale Combinatie: Werkt optimaal met Gillette Pro scheergel voor nog gladder scheren (vergeleken met scheren zonder scheergel).

Kenmerken

- Dit scheersysteem voor mannen heeft een bredere beschermende strip (vergeleken met Fusion5) voor meer comfort en beter glijden.

- De extra stabilisatie voor het mesje zorgt voor betere plaatsing van de mesjes en de bredere Lubrastrip beschermt je huid.

- De precisietrimmer aan de achterkant is perfect voor het stylen van je gezichtshaar, vooral op moeilijk bereikbare plekken.

- De ultrascherpe antifrictiemesjes zorgen voor een soepele scheerbeurt en passen op alle Gillette handgrepen met 5 mesjes (met uitzondering van GilletteLabs).

- Met de ProGlide navulmesjes kun je een maand scheren.

Kies voor Gillette Proglide en ervaar zelf het verschil. Bestel nu en geniet van de ultieme scheerbeurt!

Aanbevolen producten