/Bol.com/ I Hate You - Don't Leave Me/ De borderline-persoonlijkheid begrijpen / Jerold J. Kreisman

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Heb je moeite om de complexiteit van borderline persoonlijkheidsstoornis te begrijpen? Ontdek "I Hate You - Don't Leave Me" van Jerold J. Kreisman, een verhelderend boek dat inzicht biedt in deze uitdagende aandoening en suggesties biedt voor omgang en ondersteuning.

Dit boek is een essentiële gids voor iedereen die te maken heeft met mensen met borderline persoonlijkheidsstoornis, of het nu gaat om familieleden, vrienden of professionals in de gezondheidszorg. Het biedt praktische tips en strategieën voor het omgaan met de stemmingswisselingen, impulsiviteit en interpersoonlijke conflicten die vaak gepaard gaan met deze stoornis.

Of je nu zelf worstelt met borderline persoonlijkheidsstoornis of een geliefde hebt die dat doet, "I Hate You - Don't Leave Me" biedt begrip en begeleiding om de uitdagingen het hoofd te bieden en de relaties te versterken.

Klaar om de complexiteit van borderline persoonlijkheidsstoornis te begrijpen en effectieve strategieën te ontdekken voor omgang en ondersteuning? Grijp dan nu "I Hate You - Don't Leave Me" en laat je leiden naar een dieper begrip en betere relaties.

/Bol.com/ I Hate You - Don't Leave Me

Jerold J. Kreisman

Paperback

€14,42

Samenvatting

"I Hate You - Don't Leave Me: Third Edition, Understanding the Borderline Personality" biedt een diepgaand inzicht in borderline persoonlijkheidsstoornis (BPS) en biedt waardevolle suggesties voor het omgaan met en begrijpen van deze complexe aandoening. Deze derde editie van het boek is volledig geüpdatet met de nieuwste inzichten en behandelingsopties.

Aan de hand van aangrijpende casestudy's en praktische voorbeelden biedt de auteur, Jerold J. Kreisman, heldere uitleg over de symptomen en gedragingen die kenmerkend zijn voor BPS. Het boek verkent ook effectieve strategieën voor communicatie, grenzen stellen en het opbouwen van gezonde relaties met mensen die aan deze stoornis lijden.

Of je nu zelf worstelt met borderline persoonlijkheidsstoornis, een geliefde hebt die dat doet, of een professional bent die meer inzicht zoekt, "I Hate You - Don't Leave Me" biedt waardevolle begeleiding en hoop voor iedereen die te maken heeft met deze uitdagende aandoening.

Aanbevolen producten