/Bol.com/ The Complete Family Guide to Schizophrenia/ Kim t. Mueser

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20241 min lezen

Ontdek "The Complete Family Guide to Schizophrenia" op Bol.com, een essentiële bron voor gezinnen die geconfronteerd worden met de uitdagingen van schizofrenie. Dit boek biedt inzicht, ondersteuning en praktische adviezen voor familieleden van mensen die met deze aandoening leven.

Schizofrenie kan verwarrend en ontmoedigend zijn, zowel voor degenen die eraan lijden als voor hun geliefden. Dit boek biedt echter hoop en concrete strategieën voor het omgaan met de symptomen, het bevorderen van herstel en het opbouwen van een sterke ondersteunende gemeenschap.

Of je nu worstelt met het begrijpen van de symptomen, het omgaan met crises, of het bevorderen van het herstelproces, "The Complete Family Guide to Schizophrenia" biedt waardevolle informatie en begeleiding om je te helpen je weg te vinden.

Investeer vandaag nog in de gezondheid en het welzijn van je familie door "The Complete Family Guide to Schizophrenia" te verkennen op Bol.com.

/Bol.com/ The Complete Family Guide To Schizophrenia

Kim T. Mueser

Paperback

€22,99

Samenvatting

Verbeteren mensen met schizofrenie ooit? Met het overgrote deel van degenen met de stoornis die afhankelijk zijn van hun families voor zorg, worstelen naaste familieleden vaak met die vraag. Dit boek bespreekt een scala aan behandelingsopties en ondersteuningsmogelijkheden die kunnen leiden tot een beter leven voor het hele gezin.

Aanbevolen producten