/Bol.com/ Gezichtsreiniger Nivea Sensitive Reinigingsgel Gezicht 100 ml

Heb je last van een gevoelige huid die reageert op agressieve reinigingsproducten? Het kan een uitdaging zijn om een gezichtsreiniger te vinden die effectief is zonder je huid te irriteren. Gelukkig is er een oplossing: NIVEA MEN Sensitive Reinigingsgel Gezicht.

Deze gezichtsreiniger is speciaal ontwikkeld voor mannen met een gevoelige huid. Het is alcoholvrij en zacht genoeg om je huid te reinigen zonder deze uit te drogen of te irriteren. De milde formule verwijdert effectief vuil, olie en onzuiverheden, terwijl het de natuurlijke balans van je huid respecteert.

Met de NIVEA MEN Sensitive Reinigingsgel Gezicht kun je genieten van een frisse, schone huid zonder het ongemak van irritatie. Dus, als je op zoek bent naar een gezichtsreiniger die mild is voor je gevoelige huid, probeer dan deze reinigingsgel en ervaar het verschil.

/Bol.com/ Gezichtsreiniger

Nivea Men

Nivea Men Sensitive Reinigings Gel 100 ml

€6,94 € 8,59

Productbeschrijving

NIVEA MEN Sensitive Face Wash - Voor een Verzorgde, Gevoelige Huid

Heb je last van een gevoelige huid die snel geïrriteerd raakt na het scheren? Zoek je een zachte maar effectieve gezichtsreiniger die je huid hydrateert en verzacht? Ontdek dan de NIVEA MEN Sensitive Face Wash, speciaal ontworpen voor mannen met een gevoelige huid.

- Zachte Reiniging zonder Uitdroging: Reinigt de huid zacht en comfortabel, zonder deze uit te drogen na het wassen.

- Verwijdert Overtollig Talg en Onzuiverheden: Helpt bij het verwijderen van vuil en overtollig talg die huidirritatie en ontsierende huidproblemen kunnen veroorzaken.

- Alcoholvrij: Deze reinigingsgel bevat 0% alcohol, waardoor het geen branderig gevoel veroorzaakt na het scheren.

- Met Kalmerende Kamille en Acnebestrijdende Hamamelis: Verzacht de huid en helpt bij het voorkomen van ingegroeide baardharen en kleine ontstekingen.

- Dermatologisch Goedgekeurd: Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd bij mannen met een gevoelige huid.

Gebruiksaanwijzing

Voor een optimaal resultaat met NIVEA MEN Sensitive Face Wash:

1. Maak je gezicht nat met lauw water.

2. Breng een kleine hoeveelheid van de cleanser aan op je handen.

3. Masseer je gezicht zachtjes met ronddraaiende bewegingen.

4. Spoel de cleanser grondig af met water en dep je gezicht droog met een zachte handdoek.

Deze gezichtsreiniger is ideaal voor dagelijks gebruik, vooral na het scheren, voor een schone, irritatievrije en gezond uitziende huid.

Laat je gezicht stralen, elke dag weer, met NIVEA MEN Sensitive Face Wash. Perfect te combineren met andere NIVEA producten voor een complete verzorgingsroutine.

Aanbevolen producten