/Bol.com/ Don't Let Your Emotions Run Your Life / Hoe dialectische gedragstherapie u de controle kan geven / Scott E. Spradlin

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Op zoek naar een manier om meer grip te krijgen op je emoties en je leven te leiden zoals jij dat wilt? Ontdek "Don't Let Your Emotions Run Your Life" door Scott E. Spradlin.

Dit boek biedt een krachtige benadering van dialectische gedragstherapie (DGT), ontworpen om je te helpen de controle terug te krijgen over je emoties en reacties. Of je nu worstelt met stemmingswisselingen, stress, angst of impulsiviteit, dit boek biedt effectieve strategieën om je emotionele welzijn te verbeteren.

Leer vaardigheden zoals mindfulness, emotieregulatie, interpersoonlijke effectiviteit en distress-tolerantie, die je kunnen helpen om beter om te gaan met uitdagende situaties in het dagelijks leven. Ontdek hoe je emotionele intelligentie kunt opbouwen en veerkracht kunt ontwikkelen om met moeilijkheden om te gaan.

Met praktische oefeningen en duidelijke instructies biedt "Don't Let Your Emotions Run Your Life" een waardevolle gids om je te helpen een leven van emotionele balans, stabiliteit en voldoening te bereiken. Neem de controle over je emoties en laat ze niet langer je leven beheersen. Investeer vandaag nog in je emotionele welzijn met dit transformerende boek!

/Bol.com/ Don't Let Your Emotions Run Your Life

Scott E. Spradlin

Paperback

€25,75

Samenvatting

In deze broodnodige gids bieden twee dialectische gedragstherapeuten een activiteitenwerkboek voor kinderen die worstelen met boosheid, stemmingswisselingen en emotionele en gedragsregulatieproblemen. Door de vaardigheden die in dit boek worden beschreven, kunnen kinderen hun emoties onder controle houden, beter met anderen omgaan en het beter doen op school.

Aanbevolen producten

/Bol.com/ Don't Let Your Emotions Run Your Life

Scott E. Spradlin

E-book

€21,99