/Bol.com/ Gezichtscrème Nivea Men Protect & Care 50ml

Zeg vaarwel tegen een droge, trekkerige huid met NIVEA MEN Protect & Care Intensieve Hydraterende Crème

Heb je last van een droge, trekkerige huid die ongemak en irritatie veroorzaakt? Zoek je een oplossing die je huid intensief hydrateert en verzorgt zonder een vettig gevoel achter te laten?

NIVEA MEN Protect & Care Intensieve Hydraterende Crème - 50 ml

Deze dagcrème is speciaal ontwikkeld voor mannen met een normale tot droge huid en biedt de perfecte oplossing voor het probleem van droge huid:

- Intensieve Hydratatie: De crème bevat aloë vera en vitamine B5, die je huid diep hydrateren en langdurige vochtregulatie bieden, waardoor je huid soepel en zacht blijft.

- Beschermt en Verzorgt: Naast hydratatie biedt de crème ook bescherming tegen externe invloeden zoals wind en kou, waardoor je huid beter bestand is tegen uitdroging en irritatie.

- Snelle Absorptie: De lichte formule wordt snel door de huid opgenomen zonder een vettig residu achter te laten, ideaal voor dagelijks gebruik.

- Kalmeert en Herstelt: Aloë vera staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, terwijl vitamine B5 helpt bij het herstellen en versterken van de huidbarrière, wat essentieel is voor een gezonde huid.

Met NIVEA MEN Protect & Care Intensieve Hydraterende Crème kun je afscheid nemen van een droge, ongemakkelijke huid. Deze crème zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd, beschermd en comfortabel blijft, elke dag opnieuw.

Bestel nu en ervaar zelf de voordelen van een intensief gehydrateerde huid!

Aanbevolen producten

/Bol.com/ Gezichtscrème

Nivea Men

Nivea Men Protect & Care 50ml

€ 13,04 € 15,75

Productbeschrijving

NIVEA MEN Protect & Care Intensieve Hydraterende Crème - 50 ml

Geniet tot wel 48 uur lang van intensieve hydratatie met NIVEA MEN Protect & Care Intensieve Hydraterende Crème. Deze krachtige gezichtscrème voor mannen voedt en beschermt je huid, en is geschikt voor zowel normale, droge als gevoelige huidtypes.

- Intensieve Voeding en Rust: Voedt de huid intensief en brengt deze tot rust, waardoor roodheid, trekkerigheid en schilfertjes verminderen.

- Bescherming tegen Schadelijke Invloeden: Beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, wind en temperatuurschommelingen.

- Met Aloë Vera en Vitamine B5: Verrijkt met aloë vera, een intensieve vochtinbrenger met kalmerende eigenschappen, en vitamine B5, die uitdroging van de huid voorkomt en de huidbarrière versterkt.

- Snelle Absorptie en Niet-vette Formule: Voelt niet vet aan en wordt snel door de huid opgenomen voor een fris en comfortabel gevoel.

- UV-filter: Bevat een filter tegen UV A/UV B-straling om je huid te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik de NIVEA MEN Protect & Care face wash als voorbereiding op het aanbrengen van de Hydraterende Gezichtscrème. Reinig je gezicht met de face wash om je huid voor te bereiden, zodat de crème beter kan beschermen tegen de invloeden van regelmatig scheren, wind, regen en temperatuurschommelingen.

Met NIVEA MEN Protect & Care Intensieve Hydraterende Crème geef je je huid de verzorging die het verdient, terwijl je beschermd blijft tegen externe invloeden. Laat je huid er fit en gezond uitzien, elke dag opnieuw.