/Bol.com/ Sebamed Anti-Roos Shampoo 200 ml

Sebamed Anti-Roos Shampoo - 50% Minder Roos binnen 14 Dagen!

Heb je last van vervelende roos en de bijbehorende jeuk, roodheid en irritatie? Sebamed Anti-Roos Shampoo biedt de oplossing voor een gezonde, roosvrije hoofdhuid.

- Effectieve Roosbestrijding: Deze shampoo is speciaal geformuleerd om roos te verminderen. Met regelmatig gebruik kun je tot wel 50% minder roos binnen slechts 14 dagen ervaren.

- Kalmeert en Verzacht: Dankzij de krachtige formule met piroctone olamine worden jeuk, roodheid en irritatie effectief verminderd, waardoor je hoofdhuid weer gezond aanvoelt.

#### Voordelen van Sebamed Anti-Roos Shampoo:

- Zeepvrij: De zeepvrije formule reinigt mild zonder de natuurlijke balans van je hoofdhuid te verstoren.

- Dermatologisch Getest: Deze shampoo is dermatologisch getest en geschikt bevonden voor dagelijks gebruik, zelfs voor de meest gevoelige hoofdhuid.

- Geschikt voor Dagelijks Gebruik: Gebruik deze shampoo regelmatig om roos effectief te bestrijden en je hoofdhuid gezond te houden.

Hoe te Gebruiken:

1. Maak je haar nat en breng een kleine hoeveelheid Sebamed Anti-Roos Shampoo aan op je hoofdhuid.

2. Masseer de shampoo zachtjes in en laat het kort inwerken.

3. Spoel grondig uit met warm water.

4. Herhaal indien nodig.

Kies voor Sebamed Anti-Roos Shampoo en zeg vaarwel tegen roos, jeuk en irritatie. Ervaar de kracht van een gezonde, roosvrije hoofdhuid binnen slechts 14 dagen!

Productbeschrijving

Sebamed Anti-Roos Shampoo biedt een milde reiniging voor zowel haar als hoofdhuid. Wanneer de hoofdhuid zich te snel vernieuwt, kan dit leiden tot overmatige huidschilfering tussen de haren, oftewel roos. Naast het ongemak van een jeukende hoofdhuid, kunnen de witte schilfertjes ook zichtbaar zijn in het haar en op kleding. Dankzij het actieve bestanddeel Piroctone Olamine wordt roos effectief bestreden, met al binnen 14 dagen tot wel 50% minder roos. De extra milde samenstelling reinigt zacht en helpt jeuk en irritatie van de hoofdhuid te verminderen. Bovendien is de shampoo 100% zeepvrij en heeft het een huidneutrale pH-waarde van 5.5, wat de natuurlijke beschermingslaag van de hoofdhuid versterkt en de haarstructuur beschermt, waardoor de hoofdhuid gezond en in topconditie blijft. Deze formule is ontwikkeld door dermatologen en met dermatologische/klinische tests bewezen.

Voordelen van Sebamed Anti-Roos Shampoo:

- Verwijdert roos, met al binnen 14 dagen tot 50% minder roos.

- Vermindert jeuk, roodheid en irritatie.

- Aanbevolen voor de gevoelige of schilferende hoofdhuid.

- 100% zeepvrij.

- 100% pH huidneutraal (pH 5.5).

- Ontwikkeld door en met dermatologen.

Gebruiksaanwijzing:

1. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer zachtjes in op de hoofdhuid.

2. Spoel grondig uit.

3. Indien nodig herhalen voor een optimaal resultaat.

Aanbevolen producten