/Bol.com/ Wild Edge Of Sorrow/ Francis Weller

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20243 min lezen

Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastzit in een patroon van negatieve gedachten en emoties? Misschien ervaar je keer op keer dezelfde problemen en voel je je machteloos om ze te veranderen. Dat is waar "You Can Heal Your Life" van Louise Hay een krachtige oplossing biedt.

Dit boek is een gids naar zelfontdekking en genezing, en het opent de deur naar een leven vol potentieel en geluk. Louise Hay leert je hoe je negatieve overtuigingen kunt transformeren, emotionele blokkades kunt loslaten en jezelf kunt omringen met liefde en positiviteit.

Het probleem dat "You Can Heal Your Life" oplost, is het gevoel van stagnatie en onvermogen om positieve veranderingen in je leven aan te brengen. Door de principes en technieken in dit boek toe te passen, kun je een diepgaande transformatie ervaren en jezelf bevrijden van belemmerende gedachten en emoties.

Of je nu worstelt met zelfvertrouwen, relaties, gezondheid of welzijn, dit boek biedt een holistische benadering van genezing die je zal helpen om je leven in eigen hand te nemen en je volledige potentieel te realiseren. Bestel vandaag nog je exemplaar op Bol.com en ontdek hoe je je leven kunt helen en een pad kunt banen naar een stralende toekomst.

/Bol.com/ The Wild Egde of Sorrow

Francis Weller

Paperback

€13,38

Samenvatting

Het werk van de volwassen persoon is om verdriet in de ene hand te dragen en dankbaarheid in de andere en door hen te worden uitgerekt.

Bekende psychotherapeut Francis Weller biedt een essentiële gids voor het navigeren door de diepe wateren van verdriet en verlies in deze lyrische maar praktische handleiding voor het beheersen van de kunst van het rouwen. Hij beschrijft hoe westerse patronen van amnesie en verdoving ons vermogen beïnvloeden om om te gaan met persoonlijk en collectief verdriet, en onthult de nieuwe vitaliteit die we kunnen tegenkomen wanneer we de pijn van verlies verwelkomen, in plaats van te vrezen. Via ontroerende persoonlijke verhalen, poëzie en inzichtelijke reflecties leidt hij ons naar de centrale energie van verdriet en naar de diepgaande genezing en verhoogde gemeenschap met elkaar en onze planeet die er naast ligt.

The Wild Edge of Sorrow legt uit dat verdriet altijd gemeenschappelijk is geweest en illustreert hoe we de helende aanraking van anderen nodig hebben, een sfeer van mededogen en het comfort van rituelen om ons verdriet volledig te kunnen verwerken. Weller beschrijft hoe we vaak onze pijn voor de wereld verbergen, het omwikkelen met een geheimzinnige mantel van schaamte. Dit zorgt ervoor dat verdriet onuitgesproken in ons lichaam blijft hangen, ons naar beneden trekt en ons naar het gebied van depressie en dood brengt. We zijn bang geworden voor verdriet en voelen ons te alleen om een ontmoeting aan te gaan met de krachtige energieën van verdriet.

Zij die werken met mensen in verdriet, die het verlies van een geliefde hebben ervaren, die rouwen om de voortdurende vernietiging van onze planeet, of die lijden onder de opgehoopte trauma's van een leven zullen de bespreking van obstakels voor succesvol rouwwerk waarderen, zoals geprivatiseerde pijn, gebrek aan gemeenschappelijke rituelen, een overheersend gevoel van angst en een cultureel beperkt scala aan emoties. Weller benadrukt de intieme band tussen verdriet en dankbaarheid, verdriet en intimiteit. Naast het tonen dat de grootste geschenken vaak verborgen zijn in de dingen die we vermijden, biedt hij krachtige tools en rituelen en een lijst met hulpmiddelen om ons te helpen verdriet te transformeren in een kracht die ons in staat stelt om vollediger te leven en lief te hebben.

Aanbevolen producten

/Bol.com/ The Wild Egde of Sorrow

Francis Weller

E-book

€12,99