/Bol.com/ When I Say No I Feel Guilty/ Hoe hiermee om te gaan: gebruik maken van de vaardigheden van systematische assertieve therapie / Manuel Smith

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Ben je het zat om voortdurend ja te zeggen tegen dingen die je eigenlijk niet wilt doen, simpelweg omdat je bang bent anderen teleur te stellen of schuldig te voelen? Vind je het moeilijk om jezelf te laten gelden en grenzen te stellen in je persoonlijke en professionele leven? Zo ja, dan ben je niet alleen. Veel mensen worstelen met de neiging om anderen tevreden te stellen, wat kan leiden tot stress, wrok en burn-out.

Maar er is een oplossing: "Als ik nee zeg, voel ik me schuldig" van Manuel Smith biedt praktische begeleiding over hoe je deze uitdagingen kunt overwinnen met behulp van de vaardigheden van systematische assertieve therapie. Dit boek biedt waardevolle inzichten en technieken om je te helpen zelfverzekerd je behoeften en wensen te uiten, nee te zeggen wanneer nodig, en gezondere relaties te cultiveren gebaseerd op wederzijds respect en begrip.

Of je nu worstelt met het stellen van grenzen op het werk, met familie, of in sociale situaties, dit boek voorziet je van de tools die je nodig hebt om jezelf effectief te laten gelden en je algehele welzijn te verbeteren. Zeg vaarwel tegen schuldgevoel en hallo tegen empowerment met "Als ik nee zeg, voel ik me schuldig". Nu beschikbaar op Bol.com.

/Bol.com/ When I Say No I Feel Guilty

Manuel Smith

Paperback

€13,88

Samenvatting

De bestseller die je helpt te zeggen: "Ik heb zojuist 'nee' gezegd en ik voel me niet schuldig!" Laat je je kinderen overal mee wegkomen? Laat je je schoonmoeder haar wil aan je opleggen? Ben je beschaamd door lof of gekwetst door kritiek? Heb je moeite om met mensen om te gaan? Ontdek de antwoorden in "When I Say No, I Feel Guilty", de bestseller met revolutionaire nieuwe technieken om je zin te krijgen.

Aanbevolen producten

/Bol.com/ When I Say No I Feel Guilty

Manuel Smith

E-book

€7,99