/Bol.com/ The Upside of Stress/ Waarom stress goed voor je is en hoe je er goed in kunt worden/ Kelly Mcgonigal

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Ontdek de verborgen kracht van stress met "The Upside of Stress" door Kelly McGonigal. Dit boek biedt een frisse kijk op stress, waarbij het niet alleen als negatief wordt beschouwd, maar ook als een potentiële bron van groei en veerkracht. Stress kan een motor zijn voor prestaties en persoonlijke ontwikkeling, en dit boek laat je zien hoe je stress in je voordeel kunt laten werken.

Als je worstelt met het omgaan met stress of als je voelt dat stress je overweldigt, biedt dit boek waardevolle inzichten en praktische strategieën om je relatie met stress te veranderen. Ontdek hoe je stress kunt omarmen, veerkracht kunt opbouwen en positieve veranderingen in je leven kunt aanbrengen.

Of je nu worstelt met werkgerelateerde stress, persoonlijke uitdagingen of gewoon op zoek bent naar meer veerkracht in het leven, "The Upside of Stress" biedt een verhelderende en empowerende benadering van stressmanagement. Het is tijd om stress niet meer te zien als een vijand, maar als een bondgenoot op je reis naar persoonlijke groei en welzijn.

/Bol.com/ The Upside Of Stress

Kelly Mcgonigal

Paperback

€14,89

/Bol.com/ The Upside Of Stress

Kelly Mcgonigal

E-book

€14,99

Samenvatting:

"De auteur van The Willpower Instinct levert een controversieel en baanbrekend nieuw boek dat lang gekoesterde overtuigingen over stress omverwerpt. Meer dan vierendertig procent van de Amerikanen geeft toe dat ze slaap verliezen door stress. En hoewel de meesten van ons er alles aan doen om het te verminderen, brengt de Stanford psycholoog en bestsellerauteur Kelly McGonigal, Ph.D., een verrassende boodschap: Stress is niet slecht. In The Upside of Stress benadrukt McGonigal nieuw onderzoek dat aangeeft dat stress ons eigenlijk sterker, slimmer en gelukkiger kan maken - als we leren hoe we het moeten omarmen. The Upside of Stress is het eerste boek dat cutting-edge ontdekkingen samenbrengt over de correlatie tussen veerkracht - het menselijk vermogen tot stressgerelateerde groei - en mindset, de kracht van overtuigingen om de realiteit te vormen. Zoals ze deed in The Willpower Instinct, combineert McGonigal wetenschap, verhalen en oefeningen tot een boeiend en praktisch boek dat zowel onderhoudend als levensveranderend is. Ze laat zien: hoe je een mindset kunt cultiveren om stress te omarmen, hoe stress focus en energie kan bieden, hoe stress mensen kan helpen verbinden en nauwe relaties te versterken, waarom je brein is gebouwd om te leren van stress, en hoe je het vermogen van je brein om te leren van uitdagende ervaringen kunt vergroten. De TED-talk van McGonigal over dit onderwerp heeft al meer dan 7 miljoen views ontvangen. Haar boodschap resoneert met mensen die weten dat ze de stress in hun leven niet kunnen elimineren en willen leren er gebruik van te maken. The Upside of Stress is geen gids om stress kwijt te raken, maar een gids om beter te worden in stress, door het te begrijpen, het te omarmen en het te gebruiken."

Aanbevolen producten