/Bol.com/ Unbroken Brain/ Een nieuwe manier om verslaving te begrijpen/ Dale Carnegie

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Stel je voor dat je constant worstelt met verslaving, maar traditionele benaderingen lijken gewoon niet te werken. Misschien heb je al verschillende methoden geprobeerd, maar niets lijkt echt te klikken. Hier komt "Unbroken Brain: A Revolutionary New Way of Understanding Addiction" van Maia Szalavitz naar voren als een verfrissende bries in het landschap van verslavingsgenezing.

Dit boek biedt een diepgaand inzicht in verslaving, maar wat het echt onderscheidt, is de benadering ervan. Het breekt met traditionele opvattingen over verslaving en introduceert een nieuwe, revolutionaire manier om het te begrijpen. Maia Szalavitz werpt een licht op de diepere mechanismen van verslaving, waarbij ze de neurologische, psychologische en sociale aspecten ervan verkent.

Waarom zou je dit boek moeten lezen? Omdat het niet alleen de symptomen van verslaving aanpakt, maar ook de onderliggende oorzaken ervan begrijpt. Door deze diepgaande kennis kun je effectievere strategieën ontwikkelen om verslaving te overwinnen, of het nu gaat om alcohol, drugs, gokken of andere verslavende gewoonten.

Dus, als je jezelf of iemand anders kent die worstelt met verslaving, is "Unbroken Brain" een absolute must-read. Het zal niet alleen je perspectief veranderen, maar ook de weg vrijmaken voor echte en blijvende genezing. Bestel vandaag nog je exemplaar op Bol.com en ontdek een nieuwe weg naar herstel.

/Bol.com/ Unbroken Brain

Dale Carnegie

Paperback

€18,99

/Bol.com/ Unbroken Brain

Dale Carnegie

E-book

€10,99

Samenvatting:

"Unbroken Brain" biedt een radicaal en baanbrekend nieuw perspectief door te stellen dat verslavingen moeten worden gezien als leerstoornissen. Het laat zien hoe het aannemen van deze visie kan helpen bij het verhelderen van lopende discussies over behandeling, preventie en beleid. Het boek stelt voor dat verslavend gedrag zich langs een spectrum bevindt en soms kan worden begrepen als een natuurlijke reactie op buitengewoon uitdagende omstandigheden.

Aanbevolen producten