/Bol.com/ How To Win Friends & Influence People/ Dale Carnegie

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Wil je effectiever zijn in je relaties en meer invloed hebben op anderen? Ontdek dan "How To Win Friends & Influence People" door Dale Carnegie. Dit tijdloze boek biedt praktische principes en inzichten die je helpen bij het oplossen van een veelvoorkomend probleem: het verbeteren van je sociale vaardigheden en het vergroten van je invloed.

Of je nu worstelt met communicatie, moeite hebt om anderen te overtuigen, of gewoon betere relaties wilt opbouwen, dit boek biedt waardevolle lessen en strategieën. Leer hoe je oprechte interesse in anderen kunt tonen, effectief kunt luisteren en positieve relaties kunt opbouwen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Dankzij de tijdloze adviezen van Dale Carnegie kun je leren hoe je anderen kunt inspireren, motiveren en beïnvloeden op een manier die respectvol en constructief is. Ontdek de kracht van effectieve communicatie en bouw langdurige relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect.

Grijp nu je exemplaar van "How To Win Friends & Influence People" en begin vandaag nog aan de reis naar meer succesvolle relaties en meer invloed in je leven.

/Bol.com/ How To Win Friends & Influence People

Dale Carnegie

Paperback

€12,03

/Bol.com/ How To Win Friends & Influence People

Dale Carnegie

E-book

€2,99

Samenvatting

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben - en blijven dat doen - hun leven verbeterd op basis van de lessen van Dale Carnegie. In "How to Win Friends and Influence People" biedt Carnegie praktisch advies en technieken, in zijn enthousiaste en conversatiele stijl, over hoe je uit een mentale sleur kunt komen en het leven bevredigender kunt maken. Zijn advies heeft de tand des tijds doorstaan en zal je leren hoe je: snel en gemakkelijk vrienden kunt maken; je populariteit kunt vergroten; mensen kunt overtuigen van jouw standpunt; nieuwe klanten kunt winnen; een betere spreker en een boeiendere gesprekspartner kunt worden; en enthousiasme kunt opwekken onder je collega's. Dit boek zal je relaties veranderen en je omgang met alle mensen in je leven verbeteren. Over de auteur: Dale Carnegie, bekend als 'de aartspriester van de kunst van het vrienden maken', was een pionier op het gebied van persoonlijke zakelijke vaardigheden, zelfvertrouwen en motiverende technieken. Zijn boeken, met name dit klassieke werk, hebben wereldwijd tientallen miljoenen exemplaren verkocht en blijven dat zelfs doen in de sterk veranderde omgeving van vandaag.

Aanbevolen producten