/Bol.com/ The Anxiety and Phobia Workbook / Edmund J. Bourne

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Heb je last van overweldigende angst of fobieën die je leven beheersen? Ontdek de oplossing met "The Anxiety and Phobia Workbook" van Edmund J. Bourne, beschikbaar op Bol.com.

Dit baanbrekende werkboek biedt een stapsgewijze gids om angst en fobieën te overwinnen door middel van bewezen technieken en strategieën. Of je nu worstelt met sociale angst, paniekaanvallen of specifieke fobieën, dit boek biedt concrete stappen om je angsten te begrijpen en te overwinnen.

Door middel van ademhalingsoefeningen, progressieve spierontspanning en andere mindfulness-technieken, zul je leren hoe je rustiger kunt worden en je angst onder controle kunt krijgen. Dit werkboek is je betrouwbare metgezel op weg naar een leven vrij van angst en fobieën.

Wacht niet langer en pak je angsten aan met "The Anxiety and Phobia Workbook" van Edmund J. Bourne, verkrijgbaar op Bol.com.

/Bol.com/ The Anxiety and Phobia Workbook

Edmund J. Bourne

Paperback

€17,93

Samenvatting

Met zijn 30-jarig jubileum als klassieker op dit gebied en aanbevolen door therapeuten over de hele wereld, is "The Anxiety and Phobia Workbook" een ongeëvenaarde, essentiële bron voor mensen die worstelen met angst en fobieën. Leven met angst, paniekaanvallen of fobieën kan het gevoel geven dat je geen controle hebt over je leven. Pak de angsten aan die je tegenhouden met deze go-to gids.

Boordevol met de meest effectieve vaardigheden voor het beoordelen en behandelen van angst, bevat dit op bewijs gebaseerde werkboek de nieuwste klinische onderzoeken. Je vindt een arsenaal aan tools om zorgen tot rust te brengen, negatieve zelfpraat te stoppen en de controle over je angstige gedachten te nemen, waaronder:

* Ontspannings- en ademhalingstechnieken

* Nieuw onderzoek naar exposuretherapie voor fobieën

* Levensstijl, lichaamsbeweging, mindfulness- en voedingstips

Geschreven door een toonaangevende expert op het gebied van cognitieve gedragstherapie (CGT), biedt deze volledig herziene en bijgewerkte zevende editie krachtige, stapsgewijze behandelstrategieën voor paniekstoornissen, agorafobie, gegeneraliseerde angststoornis (GAS), obsessief-compulsieve stoornis (OCD), posttraumatische stressstoornis (PTSS), zorgen en angst.

Je vindt ook nieuwe informatie over terugvalpreventie na succesvolle behandeling, en updates over medicatie, cannabisderivaten, ketamine, exposure, voeding, spiritualiteit, het nieuwste onderzoek in de neurobiologie en meer. Of je nu zelf lijdt aan angst en fobieën of een professional bent die met deze populatie werkt, dit boek biedt de nieuwste behandeloplossingen om de angsten te overwinnen die een betekenisvol en gelukkig leven in de weg staan.

Dit werkboek kan op zichzelf worden gebruikt of in combinatie met therapie.

Aanbevolen producten