/Bol.com/ Joy Of Living/ Yongey Mingyur Rinpoche

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Heb je het gevoel dat je vastzit in een eindeloze zoektocht naar geluk en voldoening? Misschien ervaar je een innerlijke onrust en ben je constant op zoek naar externe bronnen van vreugde. Dat is waar "Joy of Living" van Yongey Mingyur Rinpoche een waardevolle oplossing biedt.

Dit boek biedt diepgaande inzichten en praktische methoden om innerlijke vrede en blijvend geluk te vinden. Yongey Mingyur Rinpoche, een gerenommeerde boeddhistische leraar, deelt tijdloze wijsheid en meditatietechnieken die je kunnen helpen om te gaan met stress, angst en negatieve emoties.

Het probleem dat "Joy of Living" oplost, is het gevoel van ontevredenheid en innerlijke leegte dat vaak gepaard gaat met het moderne leven. Door de leer van Rinpoche toe te passen, kun je leren om ware vreugde te vinden in het hier en nu, ongeacht de externe omstandigheden.

Of je nu worstelt met stress, onrust of gewoon op zoek bent naar meer voldoening in je leven, dit boek biedt een tijdloze gids voor het cultiveren van innerlijke vrede en blijvende vreugde. Bestel vandaag nog je exemplaar op Bol.com en ontdek hoe "Joy of Living" je kan helpen om een leven van diepe vervulling en blijvend geluk te leiden.

/Bol.com/ Joy Of Living

Mingyur Rinpoche

Paperback

€10,04

Samenvatting

Al millennia lang genieten boeddhisten van de grenzeloze voordelen van meditatie. Maar hoe werkt het? En waarom? De principes achter deze eeuwenoude praktijk zijn lange tijd ontsnapt aan enkele van de beste geesten in de moderne wetenschap. Deze titel nodigt ons uit om de geheimen achter de praktijk van meditatie te ontrafelen.

Aanbevolen producten

/Bol.com/ Joy Of Living

Mingyur Rinpoche

E-book

€9,49