/Bol.com/ Loneliness Cure/ Zes strategieën om echte verbindingen in je leven te vinden / Kory Floyd

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Heb je ooit het gevoel gehad dat je omringd bent door mensen, maar je toch een diepe eenzaamheid voelt? Misschien heb je moeite om echte verbindingen te vinden in je leven, ondanks het feit dat je veel sociale interacties hebt. Dat is waar "Loneliness Cure: Zes strategieën om echte verbindingen in je leven te vinden" van Kory Floyd een waardevolle oplossing biedt.

Dit boek gaat dieper dan alleen oppervlakkige interacties en biedt zes krachtige strategieën om echte, betekenisvolle verbindingen te cultiveren. Kory Floyd, een vooraanstaand expert op het gebied van communicatie en relaties, onthult praktische technieken om eenzaamheid te overwinnen en diepe connecties met anderen op te bouwen.

Het probleem dat "Loneliness Cure" oplost, is het gevoel van isolement en het gemis aan diepgaande relaties, zelfs te midden van een druk sociaal leven. Door de inzichten en strategieën in dit boek toe te passen, kun je een gevoel van verbondenheid herstellen en een vervuld en bevredigend sociaal leven leiden.

Of je nu worstelt met eenzaamheid, sociale angst of gewoon op zoek bent naar meer betekenisvolle relaties, dit boek biedt een praktische gids om je te helpen echte verbindingen te vinden en te koesteren. Bestel vandaag nog je exemplaar op Bol.com en ontdek hoe je de eenzaamheid kunt doorbreken en echt verbonden kunt zijn met anderen.

/Bol.com/ The Loneliness Cure

Kory Floyd

Paperback

€15,99

Samenvatting

Herontdek de voordelen van een echt sociaal netwerk! Hoewel de technologie van vandaag je in staat stelt om met mensen over de hele wereld te communiceren, kan het ook leiden tot een gevoel van ontkoppeling en ongelukkigheid in de echte wereld. De Loneliness Cure helpt je de kracht van persoonlijk sociaal contact te herontdekken en eindelijk de genegenheid te vinden waar je naar verlangt. Geschreven door communicatie-expert Kory Floyd, PhD, geeft deze waardevolle gids een gedetailleerde beschrijving van de oorzaken van genegenheidshonger, helpt het je bij het beoordelen van je behoeften, en biedt zes overtuigende strategieën om meer intimiteit in je relaties en dagelijks leven aan te trekken. Dit handboek beschrijft de oorzaken van genegenheidshonger, helpt je bij het beoordelen van je behoeften, en laat je zien hoe je echte verbindingen kunt opbouwen met de mensen om je heen. Of je nu op zoek bent om de onverdeelde aandacht van een vriend te krijgen, fysiek opnieuw contact te maken met een romantische partner, of dichter bij je familie te komen, dit boek biedt je de tools die je nodig hebt om een gezonder, gelukkiger en meer liefdevol leven te leiden.

Aanbevolen producten

/Bol.com/ The Loneliness Cure

Kory Floyd

E-book

€14,53