/Bol.com/ Life Without Ed / Hoe een vrouw zich onafhankelijk verklaarde van haar eetstoornis en hoe jij dat ook kunt doen/ Jenni Schaefer

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Op zoek naar een uitweg uit de greep van een eetstoornis en naar een pad naar herstel en vrijheid? Ontdek "Life Without Ed" van Jenni Schaefer.

Dit krachtige boek biedt hoop en inspiratie voor iedereen die worstelt met een eetstoornis. Het vertelt het aangrijpende verhaal van Jenni's persoonlijke reis naar herstel, waarbij ze haar eetstoornis, die ze Ed noemde, overwon en een leven van vrijheid en zelfacceptatie omarmde.

"Life Without Ed" biedt niet alleen inzicht in Jenni's eigen ervaringen, maar ook praktische strategieën en bruikbare tips voor anderen die op zoek zijn naar herstel. Het laat zien hoe het mogelijk is om de controle terug te nemen, om los te breken van destructieve patronen en om een leven te leiden dat vrij is van de beperkingen van een eetstoornis.

Of je nu zelf worstelt met een eetstoornis of iemand kent die dat doet, "Life Without Ed" biedt een bemoedigende boodschap van hoop en een leidraad voor herstel. Het herinnert ons eraan dat het mogelijk is om de kracht te vinden om te genezen en om een leven te leiden dat vrij is van de last van een eetstoornis.

Grijp nu "Life Without Ed" en laat je inspireren om een leven van vrijheid, zelfacceptatie en herstel te omarmen.

/Bol.com/ Life without Ed

Jenny Scheafer

Paperback

€15,06

/Bol.com/ Life without Ed

Jenny Scheafer

E-book

€13,99

Samenvatting:

In "Life Without Ed", Jenni Schaefer deelt haar aangrijpende verhaal van hoe ze haar eetstoornis (ED) overwon door het te benaderen als een destructieve relatie. Haar eetstoornis, die ze liefkozend "Ed" noemde, controleerde haar leven, vervormde haar zelfbeeld en bracht haar fysieke schade toe gedurende hun lange affaire. Maar in therapie leerde ze om haar eetstoornis niet te zien als een aandoening, maar als een relatie die ze moest beëindigen.

In dit boek biedt Schaefer praktische oefeningen en inzichten om anderen te helpen zich te bevrijden van hun eigen "Ed". Door haar persoonlijke ervaring te delen, geeft ze hoop en inspiratie aan iedereen die worstelt met een eetstoornis. "Life Without Ed" is een krachtige gids voor het doorbreken van destructieve patronen en het omarmen van een leven van vrijheid, zelfacceptatie en herstel.

Aanbevolen producten