/Bol.com/ Feel The Fear And Do It Anyway / Hoe je angst en besluiteloosheid kunt omzetten in vertrouwen en actie/ Susan Jeffers

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Op zoek naar een krachtige manier om je angsten te overwinnen en vertrouwen te krijgen in het nemen van actie? Ontdek "Feel The Fear And Do It Anyway" van Susan Jeffers, beschikbaar op Bol.com.

Dit boek biedt een diepgaande verkenning van hoe je angst en twijfel kunt transformeren in zelfvertrouwen en daadkracht. Het is een bron van inspiratie voor iedereen die worstelt met het overwinnen van angst en het nemen van belangrijke stappen in het leven.

"Feel The Fear And Do It Anyway" biedt concrete strategieën en praktische tips om je te helpen je angsten te begrijpen en te overwinnen. Of je nu worstelt met het nemen van grote beslissingen, het aangaan van nieuwe uitdagingen, of het verleggen van je grenzen, dit boek biedt waardevolle inzichten en begeleiding om je te helpen actie te ondernemen, zelfs in het gezicht van angst.

Wacht niet langer om je angsten te overwinnen en het leven te leiden dat je verdient. Grijp nu "Feel The Fear And Do It Anyway" en leer hoe je angst kunt omzetten in kracht en zelfvertrouwen.

/Bol.com/ Feal the fear and do it anyway

Susan Jeffers

Paperback

€10,99

/Bol.com/ Feal the fear and do it anyway

Susan Jeffers

E-book

€9,49

Samenvatting:

Het fenomenale klassieke boek dat het leven van miljoenen mensen over de hele wereld heeft veranderd. Waar ben je bang voor? Openbaar spreken; voor jezelf opkomen; beslissingen nemen; alleen zijn; intimiteit; van baan veranderen; sollicitatiegesprekken; teruggaan naar school; ouder worden; ziek worden; autorijden; daten; een relatie beëindigen; een geliefde verliezen; ouder worden; het ouderschap; het huis verlaten; falen, in jezelf geloven... Internationaal gerenommeerde auteur Susan Jeffers heeft miljoenen mensen geholpen hun angsten te overwinnen en de pijn in hun leven te helen met haar eenvoudige maar diepgaande advies. Wat je angsten ook zijn, "Feel the Fear And Do It Anyway" (R) geeft je het inzicht en de tools om je vermogen om met elke situatie om te gaan aanzienlijk te verbeteren. Je leert om je leven te leiden zoals jij dat wilt - zodat je kunt veranderen van een plek van pijn, verlamming, depressie en besluiteloosheid naar een van kracht, energie, enthousiasme en actie. Een krachtig en levensbevestigend boek, "Feel the Fear and Do It Anyway" zal je helpen je angsten te overwinnen en vooruit te gaan met je leven.

Aanbevolen producten