/Bol.com/ Essentialism The Disciplined Pursuit of Less/ Greg McKeown

Blog post description.

BOEKEN

4/18/20242 min lezen

Heb je het gevoel dat je constant worstelt met overweldigende takenlijsten en een overvolle agenda? Ontdek dan "Essentialism: The Disciplined Pursuit of Less" van Greg McKeown, een transformerend boek dat je helpt om grip te krijgen op je leven door de kracht van essentieel denken.

Dit boek biedt een krachtige oplossing voor het probleem van overbelasting en uitputting door een eenvoudige maar effectieve benadering te presenteren: essentieel denken. Door te focussen op wat echt belangrijk is en de rest weg te filteren, kun je je energie richten op de dingen die er echt toe doen.

Of je nu worstelt met een overvolle agenda, moeite hebt om prioriteiten te stellen, of gewoon op zoek bent naar meer voldoening in je leven, "Essentialism" biedt waardevolle inzichten en praktische strategieën om je te helpen een leven te leiden dat echt betekenisvol is.

Klaar om de overweldiging te doorbreken en een leven van meer helderheid, focus en vervulling te omarmen? Pak dan nu "Essentialism: The Disciplined Pursuit of Less" en begin aan je reis naar een eenvoudiger, maar diepgaand bevredigend leven.

/Bol.com/ The Disciplined Persuit of Less

Greg Mckeown

Paperback

€13,99

/Bol.com/ The Disciplined Persuit of Less

Greg Mckeown

E-book

€14,99

Samenvatting

NEW YORK TIMES BESTSELLER Meer dan een miljoen exemplaren verkocht! Essentialisme gaat niet over meer gedaan krijgen in minder tijd. Het gaat erom alleen de juiste dingen gedaan te krijgen.

Met de nieuwe Essentialisme 21-Dagen Uitdaging "Een actueel, essentieel leeswerk voor iedereen die zich overbelast, overladen of overwerkt voelt." Adam Grant

Heb je ooit:

Jezelf te veel uitgerekt gevoeld?

Tegelijkertijd overwerkt en onderbenut gevoeld?

Druk maar niet productief gevoeld?

Het gevoel gehad dat je tijd constant wordt gekaapt door de agenda's van andere mensen?

Als je op een van deze vragen ja hebt geantwoord, is de uitweg de Weg van de Essentialist.

Essentialisme is meer dan een tijdmanagementstrategie of een productiviteitstechniek. Het is een systematische discipline om te onderscheiden wat absoluut essentieel is, en vervolgens alles wat dat niet is te elimineren, zodat we de hoogst mogelijke bijdrage kunnen leveren aan de dingen die er echt toe doen.

Door ons te dwingen om selectievere criteria toe te passen voor wat essentieel is, stelt het gedisciplineerd nastreven van minder ons in staat om controle terug te krijgen over onze eigen keuzes over waar we onze kostbare tijd en energie aan besteden in plaats van anderen impliciet toestemming te geven om voor ons te kiezen.

Essentialisme is niet nog iets extra het is een geheel nieuwe manier van alles doen. Het gaat erom minder te doen, maar beter, op elk gebied van ons leven. Essentialisme is een beweging waarvan de tijd is gekomen.

Aanbevolen producten