/Bol.com/ Gezichtsscrub Nivea Derma Skin ClearFace Scrub 150 ml

Ontdek de Kracht van NIVEA DERMA Skin Clear Face Scrub

Heb je last van een onzuivere huid, mee-eters en puistjes? Zoek je een effectieve oplossing om je huid diep te reinigen en onzuiverheden te verwijderen?

NIVEA DERMA Skin Clear Face Scrub - 150 ml

Deze gezichtsscrub biedt de perfecte oplossing voor een onzuivere huid, dankzij de krachtige combinatie van salicylzuur (AHA) en niacinamide.

- Diepe Reiniging: De scrub reinigt de huid grondig en verwijdert overtollig talg, vuil en onzuiverheden, waardoor poriën worden ontstopt en mee-eters worden verminderd.

- Exfoliatie: Salicylzuur (AHA) exfolieert zachtjes de bovenste laag van de huid, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huidtextuur wordt verfijnd, terwijl niacinamide de huid kalmeert en verzacht.

- Onzuiverheden Bestrijden: De formule helpt bij het verminderen van puistjes en voorkomt nieuwe onzuiverheden, waardoor de huid helder en egaal wordt.

- Verzorgende Ingrediënten: Naast de reinigende en exfoliërende eigenschappen bevat de scrub ook verzorgende ingrediënten om de huid te hydrateren en te verzachten.

Met NIVEA DERMA Skin Clear Face Scrub krijg je een frisse, schone huid die straalt van gezondheid. Zeg vaarwel tegen onzuiverheden en verwelkom een gladde, egale teint.

Bestel nu en ervaar zelf de transformatie naar een zuivere huid!

/Bol.com/ Gezichtsscrub

Nivea

Nivea Derma Gezichtsscrub 150 ml

€11,49 € 15,59

Aanbevolen producten

Productbeschrijving

NIVEA DERMA Skin Clear Scrub

NIVEA DERMA Skin Clear Scrub is een effectieve scrub, speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid. Bestrijd mee-eters, puistjes en andere onzuiverheden effectief door je huid intens te reinigen met deze NIVEA reinigingsscrub.

- Reinigt de poriën intensief: Voor een verfijnde huid en minder acne.

- Vermindert en voorkomt mee-eters en puistjes: Reguleert de talgproductie en voorkomt toekomstige onzuiverheden.

- Reguleert de aanmaak van talg: Zonder de huid uit te drogen voor een gebalanceerde, gezonde huid.

- Verfijnt de huidstructuur: Voor een gladdere, egalere teint.

De speciale formule is ideaal voor de vette huid van het gezicht, zonder deze uit te drogen.

Ingrediënten

- Salicylzuur (AHA) en Niacinamide: Salicylzuur (AHA) exfolieert zachtjes de huid, terwijl niacinamide de huid kalmeert en de teint verbetert.

- Maximaal 2 tot 3 keer per week gebruiken: Voor een effectieve maar milde reiniging.

Klinisch Getest en Vegan Formule

De DERMA Skin Clear Scrub is klinisch getest op huidverdraagzaamheid en effectiviteit op de onzuivere huid. Het heeft een vegan formule, vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Ervaar de kracht van een zuivere huid met NIVEA DERMA Skin Clear Scrub!