/Bol.com/ Dagravit Totaal 30 Multivitaminen

Heb je moeite om alle benodigde vitamines en mineralen binnen te krijgen via je dagelijkse voeding? Dagravit Totaal 30 Multivitaminen is de oplossing voor jouw behoefte aan een complete ondersteuning van je lichaam. Hier zijn enkele problemen die dit product oplost:

- Ondersteuning van het afweersysteem: Vitamine A, C en het mineraal selenium zijn essentieel voor een goed functionerend afweersysteem. Met Dagravit Totaal 30 Multivitaminen kun je ervoor zorgen dat je lichaam de nodige voedingsstoffen krijgt om je immuunsysteem te versterken en je te beschermen tegen ziektes en infecties.

- Dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen: Het kan lastig zijn om elke dag voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen via je voeding, vooral als je een druk leven leidt of een dieet volgt dat mogelijk bepaalde voedingsstoffen tekortschiet. Dagravit Totaal 30 Multivitaminen biedt een handige en effectieve manier om ervoor te zorgen dat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt voor een optimale gezondheid.

- Gemakkelijk in te nemen: Met 100 dragees per verpakking is Dagravit Totaal 30 Multivitaminen gemakkelijk in te nemen en past het perfect in je dagelijkse routine. Je kunt ze eenvoudig innemen met water, op elk moment van de dag dat het jou uitkomt.

- Versterking van vitaliteit en energie: Naast het ondersteunen van je afweersysteem, helpen de vitamines en mineralen in Dagravit Totaal 30 Multivitaminen ook bij het verhogen van je vitaliteit en energieniveau. Je zult merken dat je je alerter en energieker voelt, waardoor je beter bestand bent tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Kortom, met Dagravit Totaal 30 Multivitaminen krijg je niet alleen een complete ondersteuning van je lichaam, maar krijg je ook een boost voor je immuunsysteem, vitaliteit en energie.

Dagravit Totaal 30 Multivitaminen - Een Complete Aanvulling voor Je Dagelijkse Voeding

Dagravit Totaal 30 biedt een uitgebalanceerde mix van 30 belangrijke vitaminen, mineralen, plantenextracten en nutriënten, perfect als aanvulling op je dagelijkse voeding. Je lichaam heeft deze essentiële stoffen nodig om optimaal te kunnen functioneren en ze spelen een cruciale rol bij verschillende lichaamsprocessen, waaronder de energiestofwisseling.

Belangrijkste Voordelen:

1. Ondersteunt het afweersysteem: Vitamine A, C en het mineraal selenium dragen bij aan de ondersteuning van het afweersysteem, essentieel voor een gezond lichaam dat weerstand biedt tegen ziekten en infecties.

2. Goed voor de energiehuishouding: Een combinatie van vitamine B-complex (B1, B2, B3, B5, B6, B12) en het mineraal koper ondersteunt een goede energiestofwisseling, wat essentieel is voor het behoud van vitaliteit en het vermogen om de dagelijkse uitdagingen aan te kunnen.

3. Goed voor het hart: Vitamine B1 heeft een gunstige werking op het hart, wat bijdraagt aan een gezonde cardiovasculaire functie en algemeen welzijn.

4. Geen toegevoegde conserveermiddelen, geur- en smaakstoffen: Dagravit Totaal 30 Multivitaminen is vrij van conserveermiddelen en kunstmatige geur- en smaakstoffen, waardoor je kunt genieten van pure voedingsstoffen zonder onnodige toevoegingen.

5. Gluten- en lactosevrij: Dit voedingssupplement is geschikt voor mensen met gluten- en lactose-intolerantie, waardoor het toegankelijk is voor een breed scala aan gebruikers.

Gebruiksaanwijzing:

- Aanbevolen dagelijkse dosering: Volwassenen: 1 tot 3 dragees per dag. Kinderen van 4 tot 12 jaar: 1 dragee per dag.

- Inname: Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd met water innemen. Het wordt aanbevolen om de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Let op: Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar. Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, wordt aanbevolen om een aangepast product te gebruiken.

Kies voor Dagravit Totaal 30 Multivitaminen voor een complete, hoogwaardige aanvulling op je dagelijkse voeding, zonder toevoeging van onnodige stoffen. Geef je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft voor een gezond en vitaal leven.

Aanbevolen producten